sâmbătă, 10 martie 2012

Peterborough vs Blackpool

Peterborough se vor întâlni în etapa a 36-lea Blackpool din Anglia, Championship, ora 17:00 (oră din Romania). Peterborough are o forma slaba in acest sezon, ei sunt pe locul 18 în campionat, cu 38 puncte câştigate după 34 de jocuri disputate, puncte de a obţine de la 10 jocuri câştigate, 8 egaluri si a pierdut 16 jocuri de până acum. Pe de alta parte, lupta Blackpool pentru a promova în Premier League, ei sunt pe locul 5 (care a va juca în play-off pentru a promova), cu 56 de puncte câştigate după 35 de jocuri disputate, puncte de a obţine de la 15 jocuri câştigate, 11 egaluri si doar 9 jocuri pierdut până acum.

Ultimele meciuri jucate de şase Peterborough: un joc castigat (faţă de Bristol City 3-1), doua egaluri si a pierdut 3 jocuri.

Ultimele şase jocuri jucate din Blackpool: două jocuri de castigat, un egal şi a pierdut 3 jocuri (în ultimul meci jucat, Blackpool a pierdut cu 2-1, după ce conduce cu 1-0)

Predictia mea pentru acest meci este ca va castiga acest Blackpool 3 puncte. (Chiar şi Blackpool are o forma slaba, ei trebuie să câştige 3 puncte la acest mantain locul 5 în campionat, au avut mai multi jucatori de calitate şi cu o mulţime de munca se pot castiga).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu