vineri, 9 martie 2012

Racing – Nacional

A patra rundă de Casura în Uruguay. Motiv pentru a căuta pariu in acest meci este ca Nacional au joc foarte important pentru Libertadores, după numai patru zile .. vizita la Peru împotriva Alianza Lima, care trebuie să le câştige Deci, pentru acest joc de Clasura antrenor Marcelo. Gallardo va face de şapte modificări în gama de pornire împotriva Cerrito săptămâna trecută. El, în general, se va baza pe jucatori cu practica joc până la mai puţin. Doar portarul Leonardo Burian 4/0 şi fundaşul Cristian Nunez 13/0 a scăzut în grup. Jucatorii care vor ratat acest joc sunt apărători Diego Placenta 11/0, A.Scotti 2/0, mijlocasi I.Diamonte 2/0 (accidentat), M.Cabrera 17/2 (gripa) şi atacatorii A.Medina 15/8 , T.Vuidez 14/5. Pentru acest joc retur greviştii V.Sanchez 2/0 şi 10/5.Nacional J.Boghossian sunt neinvinsi in campionat de 11 meciuri.

Pe de altă parte, situaţia din Racing does'nt arata bine. Ei sunt în continuare fără o victorie în Clasura W0-D1-L2. Cu pierdut în runda precedentă, în deplasare împotriva Rampla Juniors, care sunt rival direct pentru retrogradare şi, astfel, diferenţa le-a fost de numai 5 puncte au condus la pauza cu 0-2 şi. părea să câştige, dar în a doua jumătate pentru 8 minute le-au primit trei goluri şi a pierdut 4-3. pentru acest joc greviştii R.Pastorini 2/0 şi Anibal Hernandez 17/5 se suspendă. jocul este din nou apărător Manuel Fernandez, 16/2.

Chiar şi cu echipa lor de rezervă, Nacional poate părea echipa mai buna .. dar acum cred ca orice Racing au şanse minime de a scoate un rezultat pozitiv de la acest joc. Ei nu sunt siguri de şederea lor în prima divizie, fiecare punct va fi foarte important pentru ei şi va trebui defenitely să lucreze mai mult de la sfârşitul anului Clasura. Ma astept ca aceasta va fi un joc aproape fără goluri bune pentru handicap asiatic, în favoarea Racing.. Miza mici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu